Contact

Voor het maken van afspraken en het stellen van vragen zijn we op werkdagen telefonisch bereikbaar via 0653191597 of 0651161888. Als we niet opnemen kunt u een boodschap inspreken en wordt u teruggebeld.

e-mail: dejongebok@de-branding.net en coradejonge@de-branding.net 

Het is onze gewoonte om mail in ieder geval binnen 2 dagen te beantwoorden. Omdat email niet altijd betrouwbaar is, adviseren wij u ook telefonisch contact op te nemen als de mail niet wordt beantwoord.

Praktijkadres

Centrum Avanturijn, Voetiusstraat 3, 3512 JL  Utrecht

Praktijk Utrecht  

Centrum Avanturijn ligt op loopafstand van treinstation Utrecht Centraal en heeft een parkeergarage in de buurt.

 

Privacyverklaring 

Voor aanvang van de therapie wordt een overeenkomst gesloten. Onderdeel daarvan is onze privacyverklaring die in de overeenkomst is opgenomen. 

Onze privacyverklaring  

 

Praktische informatie

Eerst vindt een kennismaking / adviesgesprek plaats van maximaal een uur. Na wederzijdse instemming beginnen de sessies. Soms worden er bij aanvang bijvoorbeeld vijf sessies afgesproken, daarna volgt een evaluatie. Er is dan meer duidelijkheid over het werkdoel en het verdere verloop van de therapie. De totale duur van de therapie wordt in onderling overleg bepaald. Een sessie duurt 1 uur en 15 minuten. 

Wij geven sessies in het nederlands en engels. 

Kosten

Het basistarief voor een sessie bedraagt €90,-. De kosten zijn eventueel inkomensafhankelijk.
Een kennismakingsgesprek voor kost €70,-.

 

Vergoedingen en beroepsverenigingen

De therapeuten zijn aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie) www.sblp.nl en de koepelorganisaties RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg) www.rbcz.nl  

Via de koepelorganisatie zijn wij ook aangesloten bij tuchtrecht en de geschillen- en klachtenregeling volgens de wet Wkkgz en voldoen ook aan de zgn. Plato-eisen. Dit betekent dat de meeste zorgverzekeraars ons (gedeeltelijk) vergoeden via de aanvullende pakketten, dus niet via het basispakket. Een overzicht van vergoedingen vindt je hier. 

 

Beroepsopleidingen

www.bodymindopleidingen.nl  

Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

www.traumahealing.nl 

Somatic Experiencing en Narm
Opleidingen voor traumahealing, naturalistische benaderingen van traumaverwerking.

Andere Links

 

 

 

 

© Chair-man.nl